Putkiremontti Pro

Peabin Putkiremontti Pro on helppo ja selkeä. Taloyhtiö saa pysyvän budjetin jo hankkeen alkuvaiheessa. Työ suunnitellaan huolella, remontti etenee joutuisasti ja hinta pysyy sovittuna. Lopputuloksena on tyylikkäästi läpiviety remontti ja tyytyväinen taloyhtiö.

Kokonaisvastuu on Peabilla

Jokainen toteutustiimin jäsen ja työnjohto perehdytetään taloyhtiön yksilöllisiin tarpeisiin ja tiimi ottaa kokonaisvaltaisen vastuun – omistajuuden – remontin onnistuneesta läpiviennistä. Jokaista haastavampaa erikoistarvetta ratkaisemaan kiinnitämme korjausrakentamisyksiköstämme aina parhaat asiantuntijat.

Ei yllättäviä muutoskuluja

Rakenteiden kartoituksesta saatujen tietojen perusteella Peab laatii budjetin, jossa pysyy. Kun taloyhtiö hyväksyy budjetin, kokonaisvastuu siirtyy Peabille. Hinta ei sopimuksen teon jälkeen muutu.

Remontin alettua keskitytään työhön

Putkiremontin eteneminen on helppo ennakoida. Kun remontinaikaisia rahoituskierroksia ja ylimääräisiä yhtiökokouksia ei ole, keskitytään urakan laadukkaaseen ja parhaita ratkaisuja korostavaan läpiviemiseen.

Laatu paranee

Työ ja materiaalit ovat juuri niin laadukkaita kuin suunnitelmassa on määritelty. Kun aika vietetään työn parissa, tulokset paranevat. Suunnittelijan, valvojan ja urakoitsijan yhteistyö on tiivistä ja remontti sujuu jouheasti.

Putkiremontti Prosta sanottua