Henkilöstön esittely

juha

Juha Paavilainen

Tuotantopäällikkö

Puhelin: 040 7676 145
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vastaan Korjausyksikön linjasaneerauspuolen kokonaisuudesta ja kehittämisestä. Työhöni kuuluu olla kohteiden johdossa aina laskentavaiheesta aina takuutarkastuksiin. Mielenkiintoa työhöni tuo erilaisten haasteiden kohtaaminen työmailla ja niiden ratkaiseminen. Rakennusala kulkee meillä suvussa ja korjausrakentaminen on aina kiinnostanut erityisesti sen ennakoimattomuuden takia.

hannu

Hannu

Työpäällikkö

Työpäiväni koostuvat erilaisista työmaiden katselmuksista, kokouksista, työnsuunnittelusta ja aikataulun hallinnasta. Tässä työssä pidän erityisesti siitä, että ei ole toista samanlaista päivää ja kaikki hankkeet ovat erilaisia. Rakennusala on kiinnostanut aina nuoresta pojasta lähtien.

 

saara

Saara

Tuotantoinsinööri/Laskenta

Aiemmin toimin kolme vuotta linjasaneerauskohteissa asiakaspalveluinsinöörinä. Siirryin laskentatehtäviin, koska koin olevan aika kehittää ja laajentaa ammattiosaamistani. Työtehtäviini kuuluu linjasaneerauskohteiden määrälaskenta sekä hinnoittelu yhdessä muun laskentaorganisaation kanssa. Laskenta on kiinnostavaa, koska olen aina ollut looginen ja matemaattinen ihminen. Lisäksi laskennassa yhdistyvät loistavasti niin tiimityö kuin itsenäinenkin työskentely. Työmotivaatiota korkealla pitävät vaihtuvat hankkeet erityispiirteineen sekä loistavat työkaverit. Toimistopäivien vastapainoksi vietän vapaa-aikaani aktiivisesti monipuolisen liikunnan parissa.

tero

Tero

Tuotantoinsinööri/Laskenta

Työhöni kuuluu linjasaneerauskohteiden määrälaskenta ja tulevaisuudessa hinnoittelu. Pidän hommasta, sillä tietynlainen toistuvuus sopii minulle ja hyvässä porukassa on miellyttävä tehdä töitä. Rakennusala on aina vaikuttanut mielenkiintoiselta, silloinkin kun en vielä ollut varma mitä haluaisin tehdä. Näin jälkikäteen ajateltuna rakennusala oli vallan mainio valinta!

mari

Mari

Asiakaspalveluinsinööri

Asuntojen osakkaiden tapaaminen ja heidän auttamisensa muodostavat suurimman osan työpäivistäni. Selvitän asioita heille ja haluan varmistaa, että jokaisella jää remontista mahdollisimman hyvä mieli. Koska puhumisen tarve on kova ja pidän sosiaalisista tilanteista, on asiakaspalvelu minulle luonnollinen työskentelytapa. Nautin siitä, kun voin yhdessä asiakkaan kanssa löytää hänellä parhaimman ja toimivimman ratkaisun. Parasta on, kun asiakkaiden ”pelot” putkiremontista saadaan poistettua ja remontti toteutettua onnistuneesti aikataulussa.

jenna

Jenna Pasanen

Assistentti
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hoidan monipuolisesti korjausrakentamisen yksikköä tukevia tehtäviä, kuten putkiremonttikohteiden sähköistä asukasviestintää. Remontin aikainen viestintä on asukkaille todella tärkeää ja on mielenkiintoista olla mukana luomassa heille parempaa palvelukokemusta remontista. Itselläni ei ole rakennusalan koulutusta, joten osaan tarkastella remonttia hyvin ”asukkaiden silmin”. Vapaa-aikani saan kulumaan aktiivisesti liikunnan ja ulkoilun parissa.

soile

Soile

Asiakaspalveluinsinööri

Työni käsittää osakastapaamisia, jossa käydään tulevaan putkiremonttiin liittyvät asiat läpi. Autan asiakkaita materiaalivalinnoissa ja teen heille lisä- ja muutostöihin liittyvät tarjoukset ja tilaukset. Lisäksi tilaan kylpyhuoneen kalusteet ja muut materiaalit.

Pidän työpäivien vaihtelevuudesta sekä hyvästä työporukastamme!

juuso

Juuso

Tuotantoinsinööri

Työpäiviin kuuluu työmaan rakennustöiden kokonaisvaltaista johtamista ja valvontaa, raportointia tilaajan ja työmaan välillä sekä työmaan aikatauluvalvontaa. Pidän siitä, että töiden haastavuus motivoi minua yrittämään parastani päivittäin! Korjauspuolessa erityisesti kiehtoo ja motivoi nähdä muutos lähtötilanteen ja lopputuotteen välillä.

jonne

Jonne

Tuotantoinsinööri

Tuotantoinsinöörin tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, jonka vuoksi pidän tästä työstä. Rakennusalan ja korjausrakentamisen parissa olen tehnyt töitä jo 15-vuotiaasta lähtien.

vile

Ville

Työnjohtaja

Teen materiaalihankintoja työmaalle, hoidan työnjohtoa sekä olen paljon tekemisissä asukkaiden kanssa. Mielenkiintoista korjauspuolessa on se, kuinka paljon se poikkeaa uudispuolesta. Korjauspuolella on paljon vaihtelevuutta ja vaaditaan ongelmanratkaisukykyä. Pidän myös kanssakäymisestä erilaisten ihmisten kanssa. Rakennusala virtaa minulla verissä, vaarini isä ja veli ovat molemmat olleet rakennusmestareita ja isoveljeni on myös rakennusinsinööri. Nuorempana harrastin aktiivisesti yleisurheilua 14 vuotta. Nykyään harrastuksiini kuuluvat salilla käynti, sulkapallo, jalkapallo ja lenkkeily, kaikkea täytyy kokeilla!

aki

Aki

Vastaava työnjohtaja

Vastaan työmaan pyörittämisestä kokonaisuudessaan. Perus työpäivään kuuluu työmaan töiden johtamista, ideointia ja hallinnointia. Pidän työssäni ihmisten johtamisesta ja valmiin tuotteen tuoksusta. Rakennusalalle olen varmaan päätynyt siksi, koska kaikki muumini eivät ole laaksossa.

niko

Niko

Vastaava työnjohtaja

Työni sisältää paljon työvaiheiden suunnittelua, työn ohjaamista ja laadunvarmistusta sekä ongelmien ratkaisua. Rakennusalalla saa toimia yhteistyössä useiden eri alojen ammattilaisten kanssa. Parasta on saada työmaa rullaamaan sujuvasti ja asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos. Korjausrakentamisessa on aina omat haasteensa, jotka vaativat ongelmanratkaisua ja pitävät työn kiinnostavana ja mielen virkeänä.

petra

Petra

Tuotantoinsinööri

Valvon työmaalla laatua, aikataulua sekä taloutta, jonka lisäksi teen hankintoja. Rakentaminen on mielenkiintoista työtä, josta jää aina jälkeen jotain konkreettista. Palkitsevaa on, että laadukkaan työn tulos palvelee käyttäjäänsä pitkään.

Iisa

Iisa

Tuotanto- /kehitysinsinööri

Työni koostuu prosessikoordinaattorin ja korjausyksikön tukevista tehtävistä sekä yksikön kehittämistyöstä. Päivät kuluvat vauhdilla monipuolisten työtehtävien parissa ja ennen kaikkea mukavassa työilmapiirissä. Rakennusala oli minulle luonnollinen valinta, sillä suvussani on jo monen sukupolven ajalta rakennusalan ammattilaisia. Vapaa-ajalla rentoudun urheillen ja matkustellen.

 

ilkka

Ilkka

Vastaava työnjohtaja

Työhöni kuuluu pääosin aikataulujen sekä lisä- ja muutostöiden laadinta. Mielenkiintoa työhön tuo sen haastavuus ja monipuolisuus. Rakennusala on alkanut kiinnostamaan aikanaan kesätöiden kautta, jolloin päätin hakea alalle opiskelemaan.