Tarinoita onnistuneista putkiremonteista

Peabin Putkiremontti Pro - Ei yllätyksiä putkiremontin hinnassa!

Peab Oy pilotoi Putkiremontti Pro urakkamuotonsa As Oy Porvoonkatu 27 yhtiössä.

Tehokas laastipumppu säästää aikaa ja ihmistä

Peab Oy tekee parhaillaan linjasaneerausta Alppilassa, Porvoonkatu 27:ssä. Lattian valamisessa käytetään uutta teknologiaa, jossa valu tehdään aiempaa nopeammin ja siistimmin: laastipumppu säästää sekä aikaa että työmiesten selkiä.

Peabille kehuja As Oy Otsolahden urakoinnista

Peab toteutti linjasaneerauksen As Oy Otsolahdessa, joka sijaitsee Espoon Tapiolassa. Peab sai kiitosta erityisesti aikataulujen pitävyydestä, osakkaiden ja asukkaiden tiedottamisesta sekä remontin nopeasta toteutuksesta.

Vanhasta asunnosta uudenveroinen putkiremontin yhteydessä

Peab toteutti linjasaneerauksen Espoon Tapiolassa sijaitsevassa As Oy Otsolahdessa. Vuonna 1961 valmistuneessa kohteessa on yhteensä 189 asuntoa sekä 2 liiketilaa. Linjasaneerauksen yhteydessä Vaaranmaiden koko asunto remontoitiin uusiksi. Lue kaksiosaisesta case-tarinasta remontin toteutuksesta ja sen jälkeisistä tunnelmista.

Peab oli mukana Taloyhtiö 2016 -tapahtumassa 6.4.

Peab lanseerasi messuilla uuden, taloyhtiölle riskittömämmän tavan toteuttaa putkiremontti. Uusi malli herätti paljon kiinnostusta ja keräsi kiitosta messukävijöiltä. Onnistunut putkiremontti Pro koettiin ennen kaikkea turvalliseksi ja varmaksi tavaksi toteuttaa putkiremontti.

Keittiöremontti putkiremontin yhteydessä edullisemmin, nopeammin ja pidemmällä, kattavammalla takuulla

Taloyhtiön osakkaat usein antavat asuntoremonttien odottaa siihen, kunnes taloon tulee putkiremontti. Peabin ja Puustellin palvelumalli tarjoaa tähän oivan ratkaisun - mahdollisuuden teetättää yksilöllinen keittiöremontti laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja minimoiden asunnosta poissaoloajan.

Kokonaisuus kuntoon putkiremontin yhteydessä

Peab oli pääurakoitsijana As Oy Alppilan-Ahossa, jossa hoidettiin kaikki suuret remontit samanaikaisesti. Taloyhtiö sijaitsee vilkkaasti liikennöidyssä Alppilassa Aleksis Kiven kadun, Viipurinkadun ja Porvoonkadun syleilyssä ja kattaa 375 asuntoa ja 29 liiketilaa.

Vuosien 2014–2016 aikana toteutettiin linjasaneeraus, parvekkeiden kunnostus, hissien ja vesikattojen uusiminen, väestösuojan rakenteellinen ja talotekninen kunnostus sekä kellarin sauna- ja pyykkiosastojen uusiminen. Lisäksi rakennettiin yksi uusi saunaosasto.

Työpäällikkö Juha Paavilainen tarkistaa QR-koodin ja kännykän avulla remontoitavan huoneiston työohjeiden viimeisimmän version. Printatut työohjeet on teipattu huoneiston oveen kaikkien nähtäväksi.

Yhdessä putkiremonttikohteessa voi olla jopa kuusi tuhatta eri työvaiheiden tarkastusta. Niiden hallinta ei onnistu helposti kynän ja paperin avulla. Virheiden riski on liian suuri. Ratkaisu on olemassa, Nettikoti, sen voi asentaa kännykkään.

Peab Oy joutui tämän suuruuspulman eteen Helsingissä As Oy Alppilan-Ahon putkiremontissa. Rakennuksissa on nelisen sataa asuntoa ja liikehuoneistoa, joissa jokaisessa on tehtävä 10-15 tarkastusta.